Living Objects & Furniture – tijdloze lichtpuntjes in je interieur

In een wereld die gekenmerkt wordt door fast fashion, fast food en altijd maar fast forward, drukken we bij Living Objects & Furniture de pauzeknop in. Om tot rust te komen. Om de wereld rondom ons ten volle in ons op te nemen. Dat resulteert in designs die uitblinken in hun puurheid. Denk: weinig lijnen, interessante maar rustige kleurenpaletten.

Vanuit die visie gaan we voorbij aan het idee van collecties. Met ons merk mikken we op interieurstuks met een tijdloos karakter die trends overstijgen. We gaan voluit voor duurzaamheid waar elke liefhebber van huisinrichting voor staat te springen, decennia na decennia.

Als Belgisch merk willen we opvallen door onze eenvoud: onze schalen, kussens, plaids, verlichting en wall-art zijn handgemaakt en bedoeld om de lichtpuntjes van je interieur te worden. Massaproductie laten we bewust links liggen. Onze zelfontwerpen stuks worden allemaal gemaakt in kleine ateliers en Europese weverijen en zorgen we ervoor dat jouw thuis zijn eigenheid kan behouden.

Onze visie

In onze huizen zijn we steeds vaker uitgekeken op de kast die onze buren, tante en vrienden óók hebben. Eigenheid wordt, net als in de mode, belangrijker in onze interieurs. Met Living Objects & Furniture geloven we heel hard in die eigenheid. Meer nog: we geven ze zelf vorm. 

Onze mix van subtiele stuks en blikvangers toont precies hoe het ideale interieur er voor ons uitziet: tactiel en rustgevend, subtiel en tijdloos, en toch een tikje eigenwijs.

Onze missie

Met onze ontwerpen willen we jouw persoonlijkheid tastbaar maken in je huis. Van de kussens in ons huidige aanbod tot de meubels in onze toekomstige uitbreiding: jouw karakter krijgt fysiek vorm in sobere ontwerpen of de occasionele eyecatcher die nooit schreeuwerig wordt.

Personalisatie is daar onlosmakelijk mee verbonden. Wij bieden je unieke stuks die gekenmerkt worden door hun veranderlijke karakter. Een kleine draai, een andere plaatsing – ze zorgen meteen voor een heel ander uitzicht. Zo maak jij jouw Living Objects & Furniture-stuk helemaal jou. Altijd opnieuw, jaren na elkaar.

Onze waarden

Bij Living Objects & Furniture gaan we resoluut voor kwalitatief en betaalbaar design dat de jaren makkelijk overleeft. Door hun puurheid overstijgen onze stuks de trends en zijn ze multi-inzetbaar doorheen je huis.

Ook voor jouw klanten?

Wil je jouw klanten ook laten genieten van Living Objects & Furniture? Neem contact met ons op
Wij gidsen je met veel plezier door onze collectie en passen onze producten aan op maat van je klant.
Zo kies je bijvoorbeeld zelf de afwerking van je kussens of de kleur van je verlichting.